Shopping cart

  • Čin darivanja nije prosto davanje poklona, to je trenutak razmene ljubavi i pažnje koji znači mnogo više od materijalne vrednosti samog dara.Odabir pravog poklona može biti težak, pa i stresan. Vrlo često vam zafale ideje, nemate dovoljno vremena, muče vas komplikovani načini plaćanja i dostave. 
  • Glasnik Box čini vaš izbor lakim i jednostavnim. Izaberite željeni paket, platite karticom i vaš poklon će biti isporučen na bilo koju adresu u Srbiji u roku od 48 časova.* 
  • Želite da vaš paket bude isporučen na određeni, vama značajan datum? Naš servis nudi mogućnost izbora datuma dostave izabranog paketa. Izaberite željeni datum a mi ćemo se postarati da vaš paket stigne na odredište.
  • Naši paketi su kombinacija modernog i tradicionalnog. Svaki paket je ručno pravljen i stiže sa vašom personalizovanom porukom. Za nas kilometri ne predstavljaju prepreku, naručite vaš poklon paket iz bilo kog dela sveta i mi ćemo ga isporučiti. Ne dozvolite da važni momenti u životu vaših voljenih prođu bez vas.
 
 

Preuzimanje pošiljki

Pošiljka stiže na adresu za isporuku u periodu od 8 do 19h. Potrebno je da obezbedite da u tom periodu da na adresi bude osoba koja može da preuzme Glasni Box paket. Prilikom preuzimanja potrebno je da utvrdite da nema vidnih oštećenja na Glasnik Box kutiji. Ukoliko je pošiljka vidno oštećenja, odbijte prijem iste i odmah nas obavestite o tome putem email-a. Pošiljke bez oštećenja normalno preuzmite. Ukoliko Vas kurir ne nađe na adresi pokušaće još jedanput da isporuči paket. Pozvaće Vas na telefon koji ste ostavili prilikom naručivanja i ugovoriće novi termin isporuke. Ukoliko niko ne preuzme paket on se vraća nama a mi ćemo Vas kontaktirati da bi utvrdili razloge neuručenja i dogovorili novo slanje.

Troškovi dostave

Dostave za sve Glasnik Box pakete je potpuno besplatna. Dostavu Glasnik Box paketa vrše kurirske službe i isporuka se vrši na teritoriji Srbije bez Kosova.

Vreme dostave pošiljki

Svi proizvodi izloženi na sajtu spakovani su i spremni za slanje. Ali znajte da potrebno do 48h od momenta vaše narudžbine do dostave na željenu adresu. Subota i nedelja se ne računaju u dane isporuke (ako poručite u petak u kasnim popodnevim ili večernjim časovima po srpskom vremenu ili u toku vikenda vaša Vaša porudžbina će u ponedeljak biti predata kurirskoj službi i u utorak će biti isporučena.

Reklamacije

U obavezi ste da sve Vaše reklamacije vezane za sajt glasnikbox.com dostavite na našu email adresu.

GLASNIK BOX - KUTIJA PUNA IZNENAĐENJA

X